veel artsen niet bevoegd tot bepaalde therapieën

therapie

In Beijing zijn er een groep vriendinnen begonnen met het geven van beauty center therapieën als doel het verliezen van gewicht. Een nieuwe populaire fire therapie is onlangs erg populair. Dat er nieuwe methoden van afval therapieën zijn is goed, wel zijn er erg veel therapeuten die deze therapieën uitvoeren zonder hier een vergunning voor te hebben. Fire therapie beweert gewicht te verliezen in een korte tijd door het verbranden van alcohol op natte handdoeken. Een periode behandelingen kost tot tienduizenden yuan.

In een video waar een vrouw met witte handdoeken over haar hele lichaam op een bed lag werd het voorbeeld filmpje gemaakt waardoor heel veel mensen schrokken. Blauwe vlammen op haar armen, benen en billen naast haar stond een vrouw die alcohol over het lichaam aan het verspreiden was.

therapeuten vertelden verslaggevers dat veel artsen geen vergunning hebben, de grootste reden hiervoor is dat het behalen van een vergunning erg duur is en veel artsen vaak lang zonder werk zitten. De meeste schoonheidscentra trainen alleen de therapeuten voordat ze de therapie op klanten toepassen.

In augustus in 2016, werd er een burger in Chongqing verbrand tijdens de fire therapie. In april werd een man in Nanjing zijn been verbrand. In januari van datzelfde jaar een vrouw had haar gezicht verbrand. Hier zijn vele littekens aan overgehouden.

Categorie: 

Suggestie

Vandaag (14 april) is een video over een vrouw die een bedelaar op Xidan metr...