Vader boeit zich vast aan dochter

De vader en dochter

Terwijl er honderden miljoenen Chinezen naar huis gingen in het Jaar van het Schaap , was er één man die samen met zijn dochter opvalt in de menigte. Deze man had zichzelf letterlijk vastgemaakt aan zijn dochter met handboeien om haar niet kwijt te raken. De man heet Mr.Wang en hij was gespot in 'Beijing's South Railway Station' met zijn dochter terwijl ze naar huis gingen voor het Chinese nieuw jaars 'Spring Festival' viering, het meest belangrijke familie evenement van het jaar. Ook had de dochter een GPS horloge om die haar stappen in de gaten moest houden en ze had een ketting om met het telefoonnumer van haar vader en moeder erop.

''Ze zaten te praten en te lachen dus ik dacht er niet aan dat de man een handelaar was''. zei de reiziger die hun heeft gesplaatst op Weibo, China's Twitter, samen met wat foto's van het paar. ''Het was heel vreemd!'' schreef de Weibo gebruiker. ''Maar ik was geraakt door de woorden van de vader''. ''Alleen als ik vastgeboeid ben aan mijn dochter, hoef ik me geen zorgen te maken''. 

Het internet sprak met lof over de bezorgde vader die handboeien gebruikte om zijn dochter veilig te houden. ''Hij deed wat juist was'' zei één Weibo gebruiker. ''Een verantwoordelijke vader''.

Add new comment

Suggestie

Op de bodem van het zwembad, met een groep mensen,met een eenvoudige duikuitr...