Provinciehoofdsteden ondertekenen actieplan 'Hefei Essentials'

De burgemeesters van Changsha, Nanchang, Wuhan en Hefei, vier provinciale hoofdsteden in Centraal-China, hebben een overeenkomst ondertekend op 7 februari om samen te werken op gebieden zoals marktintegratie, interconnectie-infrastructuur, milieubescherming, en gedeelde sociale diensten.

Volgens de overeenkomst, zullen de 4 steden proberen om hun infrastructuur met elkaar te verbinden, te bouwen aan lokale luchthavens, spoorwegen stations te verbinden met nationale transport hubs, en het opbouwen van de belangrijkste spoorlijnen waaronder Hefei-Anqing-Jiujiang spoorlijn en Chongqing-Changsha-Xiamen hogesnelheidslijn.

De 4 steden zullen ook gezamenlijk de regelgeving van de waterweg en verbeteringen kanaal langs de Hanjiang rivier, Xiangjiang River, Ganjiang rivier, en Chaohu Lake handhaven.

Tussen de 4 belangrijke provinciale hoofdsteden zal een "high-speed" waterweg gelegd worden, in het midden van de Yangtze rivier. Een regionale integratie inklaring is al van kracht in het Yangtze stroomgebied, die de logistieke kosten aanzienlijk verlaagt en dat vergemakkelijkt het goederenvervoer in het gebied. 

Changsha, een van de belangrijkste geïntegreerde vervoersknooppunten onder de natie 12e vijfjarenplan (2011-15), is nu op weg uit te groeien tot een uitgebreid transport centrum, met de belangrijkste focus op de high speed rail die worden ondersteund door andere vervoersmiddelen, zoals waterwegen, luchtwegen, en snelwegen.

Add new comment

Suggestie

Als het gaat om de klimaatverandering dan interesseert het de meeste mensen v...