Noodle trekker in één klap beroemd

noodle trekker

Een overgang van een anonieme arbeider naar een overnachting waar je van droomt, China's beroemdste noedeltrekker gaat nu hij alles heeft wat hij wilde terugkeren naar zijn oude bescheiden leven van het trekken van noedels.

Terug in februari ging een video van een 31-jarige Tian Bo viraal op de Chinese sociale media. Tian's spirituele dansbewegingen en flirty gezichtsuitdrukkingen maakten hem in een ​​nacht een beroemdheid, hij kreeg bewonderaars die naar de winkel in de oude stad Huanglongxi in de buurt van Chengdu stroomden om hem te bezoeken.

Al snel ontving Tian een aantal aanbiedingen van bedrijven rond China die graag wilde profiteren van zijn populariteit. Tian vroeg om een salaris ​​verhoging bij zijn baas, maar de onderhandelingen gingen wat stroef, zijn baas beweerde dat Tian al de roem naar zijn hoofd had laten gaan en niet meer de noodle master was die hij ooit was. Slechts 20 dagen na de virale sensatie, stopte Tian met zijn werk. Wanneer dit nieuws bekend werd, begon het publiek de noedeltrekker koning op te roepen. Even later speelde hij op een evenement waar hij 4000 yuan in twee dagen verdiende. Maar hij kwam tot het besef dat het niet het leven was dat hij voor zichzelf wilde. Oproepen en aanbiedingen vanuit het hele land, Tian negeerde ze allemaal. Hij woonde een paar weken thuis, speelde een beetje op zijn smartphone, begon met wandelingen en dacht na over zijn leven.

Geleidelijk kwam hij tot het besef: "Ik wil gewoon een gewone noedelschef zijn, ik wil geen virale ster zijn." In de loop van het lange vakantieweekend in mei begon Tian met zijn nieuwe winkel, Huanglongxi Longevity Noodles te werken, op slechts 300 meter van de noodlewinkel waar hij eerste werkte en bekend is geworden. Hij wilde begon in zijn eigen winkel weer met zijn bekende fantasievolle dansbewegingen naar de menigte. Zijn neef helpt hem de winkel te laten lopen en zegt dat Tian's wervelwindrit naar beroemdheid hem geestelijk volwassener heeft gemaakt, waardoor hij het leven in een ander perspectief bekijkt.

Tian wilt doorgaan met de traditie van het maken van noedels, het maakt hem niet uit dat hij slechts 5.000 yuan per maand maakt omdat dat een goed salaris is voor een gewone noedeltrekker.

 

Suggestie

Een Chongqing huisdier eigenaar heeft lof verdiend van netizens in China na...