Man springt in tijgerkooi bij Chengdu Dierentuin om tijgers rijst te voeden

Een man in Chengdu leerde waarom je de tijgers in de dierentuin niet mag voeden.

 

De 26 jarige man genaamd Yang Jinhai sprong in de tijgerkooi in de dierentuin van Chengdu met een rugzak vol rijst. De tijgers waren niet geïnteresseerd in de rijst, een van de tijgers beet de man . Hij werd gered door meer dan 50 dierenartsen in de dierentuin voordat hij ernstige verwondingen opliep.

 

Gisteren, in de Chengdu Zoo, ging een man de kooi van de witte tijger binnen en werd rondgesleept door de tijger. De dierentuin stuurde meer dan 50 mensen om hem succesvol te redden.

 

Spannend!

 

Gisteren rond 10 uur beklom een ​​man de boom buiten het hek bij het tijgerhuis van de Chengdu Zoo en sprong hij in het gebied van de witte Bengaalse tijger. In het gebied waren er twee volwassen Bengaalse tijgers. Nadat hij erin was gesprongen, werd de man agressief, schreeuwde en provoceerde de tijgers. Als de tijgers de controle verloren hadden, hadden de gevolgen rampzalig kunnen zijn ...

 

Ten einde raad!

 

Nadat een tijger hem zag binnenkomen, greep de tijger [genaamd Ningbo Moeder (宁波 母子), volgens een artikel in de Huaxi City Paper] aan zijn kleding. De man werd omvergeworpen door de tijger en op zijn rug gesleurd. Hij legde zijn handen achter zich en probeerde zich los te maken, maar het mocht niet baten. De andere tijger [Shenyang-moeder genaamd] is misschien bang geweest voor de wilde capriolen van de man. Hij verstopte zich in de hoek op vier of vijf meter afstand van de mannelijke toerist en zwierf langzaam rond.

 

Redden!

 

Meer dan 50 medewerkers van de dierentuin namen deel aan de redding. Ze gebruikten een waterpijp om water te sproeien en de man van de tijger te scheiden. Maar de andere tijger wou niet vertrekken. De arbeiders klommen op het hek en schoten een kalmeringskanon op haar.

Categorie: 

Suggestie

Miljardair Warren Buffett is met zijn 9,3% aandelen aan Coca Cola (ter waarde...