Chinees verdient extreem veel met bitcoins

Chinees word rijk met het handelen van bitcoins

In de afgelopen zes maanden heeft de 27-jarige Yang gewerkt  vanuit huis, voornamelijk vanuit zijn sofa, in de tracking en handel van de bitcoin. Hij begon met het handelen in de bitcoins op bescheiden formaat. Yang verhuisde in zijn pre-bitcoin dagen toen hij bezig was met een crowdfunder start-up, wat hij omschrijft als creatief financieel werk. Alleen is door de grote successen in de bitcoin zich volledig gaan richten op het maken van geld met bitcoins. Yang beweert tot 1 miljoen yuan (136.000 euro) per maand te verdienen. En dit allemaal vanuit huis vanuit handelspartners met het cryptogeld.

Bitcoin heeft geen fysieke vorm, maar kunnen een flinke som geld opleveren. Yang's huis staat vol met dure gadget. Hij gebruikt deze gadgets om de opkomst en ondergang van de Bitcoin in kaart te brengen.

Normaal gesproken is op Yang zijn grafieken te zien dat zijn fortuin alleen maar groeit. Op het moment van schrijven is heeft de bitcoin de waarde va 6.600 yuan. De globale waarde van de bitcoin is meer dan 14 miljard euro waarvan meer dan 90% in yuan is. Yang en zijn collega’s hopen hier nog lang mee te kunnen werken. 

Suggestie

Miljardair Warren Buffett is met zijn 9,3% aandelen aan Coca Cola (ter waarde...