Gezonde Noten

Noten, Sjanghai, Winter, Walnoten, Sesam, Winter, Winterslaap, Lawrence Sambado

Noten hebben heel veel gezonde voordelen en zijn goed wanneer het weer koud is.  Bij de eerste nadering van de winter halen al veel mensen in Sjanghai walnoten en sesamzaden in huis, zoals dieren doen in hun winterslaap.

Deze noten bevatten veel gezonde oliën, deze geven u energie en houden u warm. Het is niet nieuw dat in China de noten beschouwd worden als een goed winter tonic.

De meest populair manier van het eten van de noten is de: zwarte sesamzaden, walnoten, het kleverig rijst, suiker en congee met kookend water bij elkaar te mengen.

Veel traditionele Chinese geneeskundige winkels verkopen dit al als 1 mengsel in potjes. Grootmoeders voeden het aan hun kinderen/kleinkinderen, en vertellen hen dat de zwarte sesam uw haar sterker en glanzend maken, en dat van walnoten eten u intelligent wordt.

Het kan bijgeloof zijn dat zwarte sesam je haar zwart houd omdat veel mensen zwart haar hebben, maken walnoten de hersenen intelligent omdat een walnoot de vorm heeft van de hersenen. 

In China word geloofd dat voedsel dat lijkt/of beschikt over een soort gelijke vorm van het menselijk lichaam goed voor je is.

Wetenschappers over de hele wereld hebben veel onderzoeken gedaan en hebben veel voordelen gevonden in walnoten die goed zijn voor het menselijk lichaam.

De wetenschappers bevestigen ook dat de herfst en winter maanden een goed periode zijn voor het kopen van walnoten, omdat walnoten in de herfst worden geoogst, en na een een aantal weken' drogen en productie, kunnen de walnoten worden verkocht in kleine winkeltje en groothandels, volgens Lawrence Sambado, een walnoot teler en fabrikant in Californië, de Verenigd Staten.

 

Add new comment

Suggestie

De meest geliefde Chinese kung fu superster Jackie Chan heeft op 1 februari d...