Doodgaan in een 4D simulatie

De 4D simulatie

Een 4D simulatie ervaring waarin je dood kan gaan gebruikt special effects om het gevoel van doodgaan te simuleren. De spelers krijgen tijdens het spel uitdagingen om de dood te voorkomen. Ondanks het feit dat je de dood een paar keer ontwijkt tijdens deze uitdagingen, ga je bij elke simulatie alsnog dood om het gevoel van doodgaan te ervaren. 

De makers van de game zijn Huange Weiping en Ding. ''Ding was de eerste de die simulatie van een crematorium onderging en het was stressvol voor mij om het te observeren van buiten af'' zei Huange. ''Het werd heel heet. Ik kon niet ademen en ik dacht dat mijn leven over was'' zei Ding.

Huang kwam op het idee van de simulatie toen hij het zin van het leven zat te overdenken na een lucratieve maar onbeloonde carriere. Later studeerde hij psychologie en werkte hij als vrijwilliger na de aardbeving in China in 2008 als vrijwilliger voordat hij 'Hand in Hand' oprichtte, een organisatie die ''ter dood veroordeelde'' patienten ondersteund in een oncologie ziekenhuis.

Add new comment

Suggestie

Op de bodem van het zwembad, met een groep mensen,met een eenvoudige duikuitr...