Beibingyang brengt oude smaken terug

Beibingyang

De Arctic Ocean, ook wel bekend als Beibingyang, is een oude traditionele winkel in Beijing dat Peking snacks verkoopt. Mensen geboren in de jaren 1970 en 1980 zijn bekend met voedsel geproduceerd door Beibingyang.

In de afgelopen jaren, ontstond er een toename van het aantal voedselproducenten op de markt. Echter zijn het de traditionele merken die nog steeds opvallen in de markt. Vorig jaar in december werd Daoxiangcun uitgebracht dit is een andere beroemde traditionele winkel in beijing die nieuw leven in haar Kabobs (gegrild vlees en kip dat niet uitdroogt op een grill) welk heer populair waren in de jaren 1980 tot en met 1990 en later weer verdween. Er waren hele rijen mensen om de oude smaak weer te proeven.  

In 2011 werd Beibingyang's sinas drank welk rond 1990 een hype was weer populair, deze zomer is Beibingyang weer van plan een van de best verkopende producten te worden. Ze geloven dit waar te maken doormiddel van meer Beibingyang producten zoals ijs te gaan verkopen.

 

Xing Huiming, de belangrijkste voedsel engineer van Beibingyang Company, heeft vermeld dat ze het dit keer anders aan gaan pakken. Vetvrij inpakpapier en meer geld naar de arbeiders. Xing heeft vermeld dat ze het originele recept van de oude producten behouden, wel willen ze om nieuwe maar ook oude klanten tevreden te maken het recept updaten. Er worden dus mogelijk kleine nieuwe aanpassingen gedaan aan het recept. De oorspronkelijke smaak Dai’erlin gaat verkocht worden in zakken van 200g voor de prijs van 1 yuan.

Categorie: 

Suggestie

In Beijing zijn er een groep vriendinnen begonnen met het geven van beauty ce...