20 Toeristen hangen aan een brug

20 toeristen

Miljoenen Chinese toeristen waren van plan om van het weekend, van over het hele land may day feestdag te vieren, een paar van hun hebben besloten om tegelijkertijd een swingende brug in de provincie Jiangxi over te steken.

Er zijn hier fotos van gemaakt waar op te zien is dat 20 toeristen zich wanhopig vasthouden aan de brug waar ze bijna vanaf vielen.

Het incident vond plaats op een schilderachtig gebied net buiten Nanchang, de hoofdstad van de provincie Jiangxi. Lokale media rapporteerde op zondag dat het probleem is veroorzaakt doordat de brug te overbelast werd door het gewicht van de May Day-menigte. Andere mensen geloven dat het ook kan zijn veroorzaakt door een idioot die probeert de brug te laten zwaaien. Een verder onderzoek is aan de gang.

Dit gebeurd slechts twee weken nadat een andere brug in een toeristengebied in Jiangxi is gevallen waardoor er negen Hong Kong-toeristen naar het ziekenhuis gebracht moesten worden.

Chinese toeristenplaatsen over het hele land zijn momenteel in het midden van een bruggebouwmania, de meeste bruggen worden nu met glasbodems gebouwd. Vorig jaar werd in Zhangjiajie de hoogste en langste glazenbodem brug van de wereld geopend. nadat er getest werd of de brug wel veilig genoeg was.

Categorie: 

Suggestie

In de afgelopen zes maanden heeft de 27-jarige Yang gewerkt  vanuit huis, voo...