Duurste appartement in Australië verkocht.

Een Chinese zakenman heeft in Australië het duurste appartement van Australië gekocht. Het appartement van maar liefst $25.000.000 is het duurste appartement in Australië.

Met een oppervlak van 750 vierkante meter beslaat de penthouse de gehele top van de 319 meter hoge wolkenkrabber, een aantal hoge gebouwen zijn goedgekeurd voor de bouw van de wijk in de binnenstad van de tweede grootste stad op het Aussie continent.

De koper heeft met behulp van ontwerpers het appartement& een paar unieke eigenschappen gegeven. Het appartement heeft een privé lift van glas, met een eigen ingang die oprijst tot niveau 98, twee verdiepingen naar de top level 100 en biedt een 360-graden uitzicht over de stad hebt.

Het appartement bevat ook een trap die bereikbaar is vanaf alle drie de verdiepingen, een enorme keuken en vier slaapkamers met grote, inloopkasten.

De aanpassingen zijn gestart en moeten in 2019 klaar zijn.

De Chinese leeft  met zijn familie in New York, Londen en verschillende delen van hina, evenals Melbourne, waar hij het langst verblijft, zo’n drie maanden van het jaar, Andrew Leoncelli, de belangrijkste makelaar verantwoordelijk voor de verkoop van het gebouw, werd geciteerd met de verkoop van dit appartement.

Chinese kopers zijn momenteel de kopers van ongeveer 12 procent van de nieuwe woningen in Australië.

Categorie: 

Suggestie

Kobe Bryant, Los Angeles Lakers-speler is in China voor een aantal oefenwedst...