AnHui keuken

De Hui keuken wordt ook wel de Anhui keuken genoemd. Het is een van de acht beroemde keukens in China, afgeleid van Noord China's Anhui Provincie. De Anhui keuken bestaat voornamelijk uit drie stijlen en het vertegenwoordigd drie regio's. De Yangtze River regio, Huai River regio en de Southern Anhui River. Onder hen is de Southern Anhui River het meest opvallend. De geboorte plek van de South Anhui stijl is She County is gelegen in een wereldberoemde toeristen bestemming, Huangshan (The Yellow Mountains).

Anhuint is overvloedig in onbebouwde velden, bergen en bossen, die voorzien de Anhui keuken rijke lokale ingredienten. Hui Cuisine gebruikt alleen maar lokale om te produceren, dus de frisheid van de gerechten zijn ongeevenaard. De meeste ingredienten in de Anhui keuken zoals de schubdier, stenen kikker, paddestoel, bayberry, thee bladen, bamboescheuten en alle data komen allemaal van berggebieden. The Yellow Mountains zijn overvloedig in grondstoffen geschikt voor koken. Wilde kruiden zijn gemakkelijk beschikbaar hier. De Hui keuken plaatst een geweldige deal van nadruk op natuurlijk eten, wat het een gezonde keuken maakt. Het volgt een tradiotenele manieren en gebruikt eten dat ook werd gebruikt voor medicale doeleinden. Het gebruik van wilde kruiden is een van de Hui's keuken opmerkelijke kenmerken.

De Hui keuken is particulier over het controleren van kook tijd en temperatuur, Hoog, medium, langzame hitte is toegepast volgens de kwaliteit en karastisterieken van de andere materialen en de smaak nodigheden van de afgemaakte gerechten. De Hui keuken veriest vaardigheden in sauteren en stoven om een delicate lichtheid te bereiken in smaak. Sommige typische gerechten stoofde in bruine saus zullen misschien opdagen een beetje zwaar op olie vergeleken met de andere stijlen. Ham is ook vaak toegevoegd om de smaak te verhogen.

Sommige gerechten die de Hui stijl van keukens representeren zijn: Stir-Fried Frog met Log Flower Mushrooms; Phoenix-Tailed Shrimp Steak; Li Hongzhang Hotchpotch; Bagong Mountain Bean Curd; Grape Fish, Mountain Bamboo Shoots, Assorted Meats; Phoenix-Tailed Shrimp in a Bird's net and Red Tato in Honey.