Drone zorgt voor bezorgdheid.

In Tokio hebben de Japanse autoriteiten een onderzoek gestart nadat er woensdag een kleine drone was ontdekt op het dak van het kantoor van de premier.

Er zijn geen gewonden bij betrokken en ook is er geen schade gemeld. Premier Shinzo Abe was in Indonesië om een ​​Aziatisch-Afrikaanse conferentie bij te wonen .

De politie zei dat het was niet bekend was wie er verantwoordelijk is voor de drone. Uit het onderzoek blijkt dat de drone mogelijk tijdens een vlucht was neergestort.

Het is niet duidelijk wanneer de drone is geland. De drone werd woensdag ontdekt door een ambtenaar die nieuwe medewerkers een rondleiding door het kantoor van de premier in het centrum van Tokio gaf.

De drone was ongeveer 50 centimeter in diameter en had vier propellers, met een ingebouwde camera en iets dat leek op een flare, zei NHK. Ook werd er een symbool weergegeven dat aangeeft dat het radioactief materiaal bevat

Kleine drones worden steeds populairder in Japan en worden vaak gebruikt voor optredens, luchtfoto filmen en andere doeleinden. Maar ook verhoogd het de veiligheid en privacy van mensen.

Categorie: 

Suggestie

70 elektriciteitspalen op een weg van 300 meter? Het kan in Beihai city in de...