Chirurgie voor meer werk garantie

chirurgie

Veel studenten in China hopen sneller aangenomen te worden bij sollicitaties doormiddel van drastische maatregelen namelijk cosmetische chirurgie.

Na het afstuderen word het voornamelijk erg druk, ziekenhuizen en klinieken hebben aangegeven dat het aantal cosmetische chirurgische procedures van student enorm toenemen. De China News Service hebben gemeld dat de cosmetische chirurgische procedures bij voornamelijk jonge vrouwen met meer dan 200 procent is toegenomen.

Momenteel zijn er zo’n vier miljoen jonge Chinezen jonger dan 30 onder het mes gegaan, dit betekend dat bijna de helft van het aantal mensen op het vasteland cosmetische chirurgie heeft ondergaan. Aldus Wang Yongan, vice-voorzitter van de Chinese Vereniging van Kunststoffen en Esthetiek.

Veel van deze jonge vrouwen, en soms mannen, hopen cosmetische chirurgie te kunnen betalen. Dit zal in hun voordeel werken als ze werk zoeken.

"Veel mensen praten over 'plastische chirurgie' als iets dat eng is, maar de werkelijke procedure is heel makkelijk. Dit is niet alleen mooier, maar het ook is het een investering voor het opbouwen van een familie en een carrière, "een studente die cosmetische chirurgie onderging.

De vrouw, wiens naam niet werd gepubliceerd, voegde toe dat schoonheid deel uitmaakte van de strijd om een ​​"hoogwaardig" persoon te worden.

Categorie: 

Suggestie

In maart 1974 graven de Chinese boeren een goed uit de grootste archeologisch...