Bijzondere man aangehouden

de chauffeur

Een man uit Hubei reed 160000 kilometer zonder rijbewijs. Dit is dan al apart opzich maar het verhaal wordt nog gekker.

De man was onderweg naar een vriend toen hij werd aangehouden omdat hij opviel door zijn manier van rijden. De agenten dachten dat hij dronken was door zijn geslinger en hij reed erg hard. toen de agenten vervolgens door het raam keken wisten ze niet wat ze zagen. De man had geen armen. Hij reed met zijn linkervoet, gebruike zijn rechtervoet voor de pedalen en om de sleutels er uit te halen. Dit hadden de agenten nog nooit meegemaakt.

hij vertelde dat hij onderweg was naar een vriend net buiten Shanghai. Het lukte hem dus om 160000 kilometer af te leggen zonder dat hij bij iemand opviel.

De man bleek een bekendheid te zijn in zijn woonplaats. De man was financieel onafhankelijk en steunde nu zijn familie en kinderen. Hij had deze auto zelf gekocht om mensen te helpen als ze iets niet konden doen. Zo bracht hij vaak de kinderen van zijn buren naar school.

Voordat hij de boete kreeg moesten de agenten hem complimenteren met zijn vaardigheden. En omdat ze inzagen dat hij belangrijk was voor het geld van de familie namen ze hem niet mee naar de gevangenis. Ze gaven hem uiteindelijk een boete van 500 Yuan en vroegen hem om alstublieft te stoppen met rijden.

Categorie: 

Suggestie

Een man in Guizhou Province kreeg een speciaal bezoek van een speciaal iemand...